Vertskap og drivere

Erika og Pål Haugen Strand er gift og bor her på Kvikne. Pål fungerer som daglig leder og Erika er kjøkkensjef ved Kvikne fjellhotell. Begge har kokkefagbrev, med lang erfaring fra hotell- og institusjonskjøkken. Pål har i tillegg høgskoleutdannelse innen natur og kunnskapsbasert turisme og ledelse. Har jobbet som flyvert/purser siste 20 år. Erika har en bachelorgrad i ernæring i tillegg til kokkeutdannelsen. 

Vår mat- og gjestefilosofi er at her skal vi tilby skikkelig mat lagd fra bunnen og med gode, gjerne lokale råvarer. Du skal finne roen og kjenne at skuldrene senker seg når du kommer inn dørene hos oss. 

Kurt Olav Fossum, Kviknedøl er tømrermester og har jobbet som ingeniør innen bygge-bransjen i mange år. Flyttet tilbake til Kvikne med familien i 2011 og har jobbet med byggesaksarbeid i kommunen de siste åra. Har nå slått seg inn på hotelldrift for å være med å skape noe i bygda og tilby aktiviteter og opplevelser. Bidra til å holde eiendom og bygning i god stand slik at det skal være en opplevelse å komme til oss for å nyte den gode maten fra vårt nyoppussede kjøkken.  

Konsept, drift og opplevelser

Hos oss skal du føle deg velkommen og møtt av varme mennesker hver gang du kommer gjennom døren. Vi ønsker å tilby et fjellhotell hvor man føler seg som man er på familiehytta – bare en enklere, mer komfortabel utgave av opplevelsen. Vi ønsker å tilby mat som er lokal og kortreist – lagd fra bunnen av.

På Kvikne er vi heldige som har så mange gode råvarer rett utenfor døren. dette ønsker vi å benytte oss av og presentere på en god måte. Det kan være viltkjøtt som kommer fra samme fjellside som hotellet ligger, til lokale retter fra lokale gårder.

Vi håper dere vil trives med fri tilgang til vårt spillrom med shuffleboard og TV som har et bredt utvalg av kanaler. Likevel tror vi at en av favorittene vil være bassenget vårt med badstu.

Velkommen skal du være.

Med beste hilsen
Erika, Pål og Kurt